Koen Timmers

– Drupal –

Koen studeerde af in 2000 als regent Wiskunde/Informatica in de Katholieke Hogeschool Limburg en in 2014 als master in Technology Enhanced Learning, Innovation & Change in Sheffield University (UK). Met zijn eindwerk won hij de Toshiba Digistudent Award. Hij geeft gedurende 15 jaar full–time les in CVO De Verdieping, is de bezieler van zelfstudie.be en auteur van diverse boeken bij Wolters–Plantyn en Visual Steps. Tot slot is hij een Microsoft Expert Educator Fellow.

Koen's LinkedIn profiel

Danny Drijvers

– JavaScript, jQuery –

Danny studeerde af als Graduaat Informatica in 1995 aan het HIK in Geel, nu Thomas More genaamd. Een tijd dat er van internet nog niet veel sprake was. Hij geeft les op CVO De Verdieping sinds 1999. Via constante zelfstudie en bijscholing heeft hij zich omgevormd tot webdesigner. Mede door de Voorgezette Opleiding Strategisch KMO Management is hij sinds 2007 ook actief als zelfstandige in bijberoep, en dit op vlak van webdesign en webvideo streaming.

In 2015 is hij afgestudeerd als MSc Technology Enhanced Learning, Innovation and Change aan de Sheffield Hallam University.

Stef Hermans

– PHP –

Stef studeerde in 2006 af als regent wiskunde, fysica en informatica aan de KHLim. Ondanks zijn voorliefde voor het onderwijs, besloot hij toch een extra opleiding te volgen om ook in de bedrijfswereld voldoende deuren open te laten staan.

In 2010 studeerde hij dan af als master in de audiovisuele kunsten in de afstudeerrichting Communicatie– en multimediadesign op de Media en Design Academie in Genk. Zijn masterproject onderzocht het gebruik van nieuwe media in het onderwijs.

Sinds 2010 is Stef actief in CVO De Verdieping, waar hij de laatste jaren vooral actief is in de afdeling webdesign.

Naast het onderwijs is Stef ook actief in een reclamebureau en sinds kort ook als zelfstandige in bijberoep.

Bert Lempens

– PHP, Front–End Workflows –

In 2009 studeerde Bert af als master in Communicatie en Multimedia Design. In die tijd stond gamen op de iPhone nog in zijn kinderschoenen. Als eindwerk ging hij dan ook op zoek naar nieuwe manieren om een 3D game te besturen via touch schermen. Na deze opleiding studeerde hij enkele jaren later ook nog af als master in Game & Digital Design. Naast de ontwikkeling van enkele kleine games en freelance web werk, probeert hij ook de cursisten van CVO De Verdieping wat bij te brengen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van web design.

Aicha Akhoutir

– Trajectbegeleiding, Sollicatietechnieken –

Aicha komt uit de uitzendsector. Ze geeft sollicitatietraining met hart en ziel. Ze heeft gewerkt als consulent en is dan doorgegroeid tot teamverantwoordelijke. Ze heeft heel veel geleerd uit de contacten met HR managers en probeert zoveel mogelijk ervaringen uit het werkveld te implementeren in de lessen Sollicitatietechnieken. We bekijken de sollicitatieprocedure van A tot Z en geven er een uitdagende invulling aan. Ook na de opleiding laat zij de cursisten niet los en helpt ze ze aan een job door een aantal initiatieven, zoals het uitnodigen van selectiekantoren op school.

Dominique Wiels

– HTML&CSS, Interface Design,
Front–End Workflows –

Dominique is gegradueerde in de Informatica en heeft de certificaten van webdesigner– en ontwikkelaar behaald op CVO De Verdieping. Sinds eind jaren '90 houdt ze zich in haar vrije tijd bezig met webontwikkeling en ze is ook actief als zelfstandige in bijberoep. Ze heeft jarenlang als IT'er gewerkt voor ze het team vervoegde in het voorjaar van 2015.

Dominique’s LinkedIn profiel