Toon Gorissen

– Web Layout Design –

Toon zette zijn eerste stappen op het web met behulp van een 28k–modem, met Netscape Navigator als venster op de wereld. Na zijn 'master of arts'–studies is hij als leerkracht webdesign werkzaam voor CVO De Verdieping. Hij staat momenteel, samen met Koen Nys, ook in voor het onderhoud van de schooldatabank en de ontwikkeling van een nieuw administratief cursistenbeheersysteem.

Deze ietwat technischere insteek wisselt hij maar wat graag af met ranke CSS–regels en nette Photoshop–weblay–outs.

Bert Lempens

– PHP, Front–End Workflows –

In 2009 studeerde Bert af als master in Communicatie en Multimedia Design. In die tijd stond gamen op de iPhone nog in zijn kinderschoenen. Als eindwerk ging hij dan ook op zoek naar nieuwe manieren om een 3D game te besturen via touch schermen. Na deze opleiding studeerde hij enkele jaren later ook nog af als master in Game & Digital Design. Naast de ontwikkeling van enkele kleine games en freelance web werk, probeert hij ook de cursisten van CVO De Verdieping wat bij te brengen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van web design.

Danny Drijvers

– JavaScript, jQuery –

Danny studeerde af als Graduaat Informatica in 1995 aan het HIK in Geel, nu Thomas More genaamd. Een tijd dat er van internet nog niet veel sprake was. Hij geeft les op CVO De Verdieping sinds 1999. Via constante zelfstudie en bijscholing heeft hij zich omgevormd tot webdesigner. Mede door de Voorgezette Opleiding Strategisch KMO Management is hij sinds 2007 ook actief als zelfstandige in bijberoep, en dit op vlak van webdesign en webvideo streaming.

In 2015 is hij afgestudeerd als MSc Technology Enhanced Learning, Innovation and Change aan de Sheffield Hallam University.

Jos Nys

– PHP –

Jos is de ouderdomsdeken van het team.

In 1980 studeerde hij af als Licentiaat Militaire en Luchtvaartwetenschappen aan de Koninklijke Militaire School te Brussel. Na een hele carrière bij de Luchtmacht, waar hij de laatste jaren projectleider was voor de geautomatiseerde toegangscontrole van de vliegbasissen, was er eind jaren '90 de vraag van het volwassenenonderwijs om Toegepaste Software te doceren.

Een heel gamma van toepassingssoftware werd door hem gedoceerd: van MS DOS, over Windows tot Linux. Ook het internet en het maken van websites behoorden tot zijn domein.

Momenteel geeft hij Programmeren in PHP en is hij ook werkzaam als e–coach voor Toll-net.

Koen Timmers

– Drupal –

Koen studeerde af in 2000 als regent Wiskunde/Informatica in de Katholieke Hogeschool Limburg en in 2014 als master in Technology Enhanced Learning, Innovation & Change in Sheffield University (UK). Met zijn eindwerk won hij de Toshiba Digistudent Award. Hij geeft gedurende 15 jaar full–time les in CVO De Verdieping, is de bezieler van zelfstudie.be en auteur van diverse boeken bij Wolters–Plantyn en Visual Steps. Tot slot is hij een Microsoft Expert Educator Fellow.

Koen's LinkedIn profiel

Stef Hermans

– PHP –

Stef studeerde in 2006 af als regent wiskunde, fysica en informatica aan de KHLim. Ondanks zijn voorliefde voor het onderwijs, besloot hij toch een extra opleiding te volgen om ook in de bedrijfswereld voldoende deuren open te laten staan.

In 2010 studeerde hij dan af als master in de audiovisuele kunsten in de afstudeerrichting Communicatie– en multimediadesign op de Media en Design Academie in Genk. Zijn masterproject onderzocht het gebruik van nieuwe media in het onderwijs.

Sinds 2010 is Stef actief in CVO De Verdieping, waar hij de laatste jaren vooral actief is in de afdeling webdesign.

Naast het onderwijs is Stef ook actief in een reclamebureau en sinds kort ook als zelfstandige in bijberoep.

Dominique Wiels

– HTML&CSS, Interface Design,
Front–End Workflows –

Dominique is gegradueerde in de Informatica en heeft de certificaten van webdesigner– en ontwikkelaar behaald op CVO De Verdieping. Sinds eind jaren '90 houdt ze zich in haar vrije tijd bezig met webontwikkeling en sinds enkele jaren is ze ook actief als zelfstandige in bijberoep. Ze heeft jarenlang als IT'er gewerkt voor ze het team vervoegde in het voorjaar van 2015. Naast lesgeven zorgt ze ook voor de websites, sociale media en nieuwsbrieven van CVO De Verdieping.

Dominique’s LinkedIn profiel

Aicha Akhoutir

– Trajectbegeleiding, Sollicatietechnieken –

Aicha komt uit de uitzendsector. Ze geeft sollicitatietraining met hart en ziel. Ze heeft gewerkt als consulent en is dan doorgegroeid tot teamverantwoordelijke. Ze heeft heel veel geleerd uit de contacten met HR managers en probeert zoveel mogelijk ervaringen uit het werkveld te implementeren in de lessen Sollicitatietechnieken. We bekijken de sollicitatieprocedure van A tot Z en geven er een uitdagende invulling aan. Ook na de opleiding laat zij de cursisten niet los en helpt ze ze aan een job door een aantal initiatieven, zoals het uitnodigen van selectiekantoren op school.