De kracht van de opleiding bij CVO De Verdieping zat er grotendeels in dat het goed aansluit bij wat de arbeidsmarkt vraagt. De opleiding speelt heel kort op de bal. Veel korter dan een opleiding van 3 jaar. Want in 3 jaar verandert er veel en is je kennis van het begin van de opleiding al verouderd als je afstudeert. Bewijs: ik heb niet lang moeten zoeken naar werk. Ik ben na mijn stage mogen beginnen bij Brandle in Beerse.

Inge Mesuere

Eerst en vooral dank ik alle leerkrachten en medewerkers van het CVO. Ik heb deze opleiding met veel plezier gedaan, het was heel zwaar, intens en met harde deadlines, heb er erg veel uit geleerd, zowel theoretisch als praktisch. Eenmaal op de werkvloer zijn deadlines dagelijkse kost. En de leerkrachten hebben ons daar goed op voorbereid. Ook na de schooluren en weekends kon je rekenen op de hulp van de leerkrachten. Super! Ik heb mijn stage bij Oktopus gelopen en ben onmiddellijk na mijn stage hier gestart. Het was een hele leuke rit en één van de beste keuzes uit mijn geschiedenis.

David Porschmann

Met heel veel plezier kijk ik terug op mijn tijd bij CVO De Verdieping in Heusden–Zolder. Een erg pittige opleiding die ervoor zorgde dat ik weer een full–time dagbesteding had, waarbij ik ettelijke avond– en weekend–uren moest besteden aan huiswerk. Zelf zie ik dat niet als een probleem, ik wilde echt veel leren tijdens de opleiding. En dat is gelukt. Toffe leraren, die stuk voor stuk weten waar ze over praten en me een goede basis hebben gegeven om als junior in het vak aan de slag te kunnen gaan.

Natascha van den Heuvel

De opleiding overtrof mijn verwachtingen in veelvoud en diversiteit van de aangereikte tools en methodes. Ook de kwaliteit van de leerkrachten en begeleiding heb ik als heel sterk en zeer professioneel ervaren. Met mijn vragen kon ik doorgaans zowel bij hen als bij mijn medecursisten terecht. Ten opzichte van andere scholen verraste deze opleiding me naast de continue creatieve openbaring ook met vele nieuwe inzichten over mezelf (vooral mijn mindset, doorzettingsvermogen en tijdmanagement) waarvan ik nog steeds veel profijt ondervind in mijn huidig werk. De opleiding vergt een behoorlijk commitment en kan ik alleszins iedere allround webdesigner in spe van harte aanbevelen. Ik werk nu dan ook voor Conclusion en heb daar ondertussen een vaste aanstelling verworven.

Patrick Carli

Ik heb de opleiding webdesign gevolgd op het CVO te Heusden–Zolder. Na mijn eerdere opleidingen PHP en webdesign in Syntra had ik het echt moeilijk om een job te vinden in deze sector. Steeds ontbrak de nodige ervaring. De opleiding op het CVO biedt een stage die, volgens mij, de beslissende factor is om een job te hebben of niet. De stage helpt cursisten ervaring op te doen op een werkplaats en zo kan hij/zij de werknemers– en gevers laten zien wat hij/zij werkelijk kan. De kans wordt zo ook groter om op deze stageplaats te worden aangenomen. Ikzelf heb mijn stage bij Novation gevolgd waar ik al een aantal keer gesolliciteerd had voor ik de opleiding gevolgd had. Nadat ze mijn vaardigheden hebben kunnen zien in mijn stageperiode, hebben ze mij dan toch een job aangeboden!

Diëm Leyssen

Persoonlijk heb ik deze opleiding ervaren als zeer kwalitatief, leerrijk, up to date en jobgericht. Ook de leerkrachten zijn erg gedreven en gepassioneerd. Het CVO biedt wat vele hogescholen niet kunnen, namelijk een korte en praktische opleiding die de student direct klaarstoomt voor een job. Op slechts 6 maanden tijd heb je voldoende kennis om aan de slag te kunnen als front–end developer. We leven in een tijdperk waarin smartphones, tablets en computers niet meer weg te denken zijn. Een groot deel van onze tijd spenderen we online. Het is dus niet alleen een job gerichte opleiding maar ook een toekomstgerichte. Ik heb vrij snel een job gevonden als front–end developer Brainlane. Mijn collega’s waren onder de indruk van de kennis die ik had, en over de leerstof die werd aangeboden in de opleiding. Kort daarna heeft er een student uit dezelfde opleiding stage bij ons gelopen en heeft hier ook een vast contract gekregen. Ik zou dit niet schrijven indien ik niet heel tevreden was over de opleiding. Zonder het CVO zou ik niet staan waar ik vandaag de dag sta.

Marijn Cornelissen

Na lange tijd solliciteren bij bedrijven ben ik op zoek gegaan naar een goede opleiding als webdesigner omdat dit me altijd heeft geïnteresseerd. Door een gebrek aan een goede opleiding webdesign (op korte termijn) in de regio Antwerpen ben ik bij CVO Heusden–Zolder terecht gekomen. Op 6 maanden tijd is de leerstof erdoor gejaagd, en het heeft zeker en vast zijn vruchten afgeworpen! Door de goede opleiding met stuk voor stuk gedreven leerkrachten waar je alles aan mocht en kon vragen, heb ik op zulke korte termijn enorm veel bijgeleerd. Ik had slechts een heel beperkte kleine basis HTML en CSS. Op het CVO heb ik praktisch alles geleerd wat mij heeft gebracht tot waar ik nu sta. Ik heb na mijn stage een job aangeboden gekregen als front–end developer. Doordat ik zelf al een aantal projecten had liggen, ben ik als freelancer bij hen aan de slag gegaan. Naast mijn freelance overeenkomst bij mijn stagebedrijf heb ik ook projecten aangeboden gekregen van een bedrijf waar een medecursist stage heeft gevolgd omdat die mij had aangeprezen. Naast een goede opleiding geeft het je ook enorm goede connecties met gedreven personen. Ik ben CVO De Verdieping dus enorm dankbaar dat ze mij de kans hebben gegeven om nu te kunnen staan waar ik nu sta. De opleiding is zeker een aanrader voor mensen die dezelfde passie delen.

Danni Rombaut